مشاوره حقوقی رایگان - تکلیف وثیقه در صورت فرار زندانی

سلام، خسته نباشید. برای برادر خانم یکی از دوست های من به جرم درگیری و ... مشکل پیش آمد و برای آزادی اش دادگاه 900 میلیون وثیقه تعیین کرد. 10 تا سند جور کردن که یکی مادر من سند ملک برای این شخص گذاشته الان گفتن که 5 سال زندانی و تعدادی هم شلاق داره و الان متواری هست. تکلیف سند ما چی میشه؟ اگر بخوان بزارن مزایده قبلش اطلاع میدن؟ خودمون میتونیم مبلغش که قیمت گذاری شده رو بدیم؟ چون ارزش ملک سال 96 سیصد و سی میلیون بوده و الان بالای دو میلیارد هست. اصلا تحت چه شرایطی مزایده می رود؟ قیمت گذاری برای مزایده همون قیمت سال 96 میزارن؟ الان میشه یک سند به ارزش 330 میلیون آورد و سند قبلی رو آزاد کرد؟ ممنون

پاسخ ها :

نعمت اله مرادی

نعمت اله مرادی :

استان :

در صورت فرار وثیقه گذار متعهد است ودر صورت عدم معرفی زندانی در موعد مقرر وثیقه به مزایده میرود

شاهرخ صحرائی

جناب آقای شاهرخ صحرائی :

سلام ، وفق قانون وثیقه گذار در صورت ابلاغ احضار متهم یا محکم مکلف به معرفی وی می باشد که در صورت عدم معرفی وثیقه تودیع شده ضبط می شود ، شما بهتره به شعبه اجرای احکام برید و تقاضای تبدیل وثیقه به وجه نقد به نسبت سهم خود نمائید