مشاوره حقوقی رایگان - کم کردن وثیقه

باسلام ودرود... قبل از اعلام نهایی حکم برادرم به جرم آتش زدن عمدی خودرو و فحاشی و تهدید به قتل بازپرس برای او دو میلیارد قرار صادر کرد..ما یک سند به ارزش یک و پانصد و یک سند به مبلغ پانصد میلیون گذاشتیم تا بیاید بیرون وتا صادر شدن حکم قطعی بیرون باشد.بعد از صادر شدن حکم ایشان به یک سال ونیم حبس و هفتاد میلیون خسارت به شاکی ها محکوم شد.خسارت های شکات رو پرداخت کرده ما یک سال و نیم زندانش مانده..الان ارزش سند یک ونیم میلیارد به دو میلیارد رسیده..سوال اول آیا با کم شدن میزان زندان و پرداخت خسارت شاکی ها امکان دارد مبلغ قرار را کمتر کرد؟سوال دوم اگر همان دو میلیارد بماند و فرد متواری شود این دو میلیارد از یک سند کسر میشود؟سوال سوم آیا امکان تبدیل زندان به جزای نقدی وجود دارد؟ممنون میشم تورو خدا کمکم کنید برای این خانه کلی زحمت کشیدم اگر برود بدبخت میشوم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

سوال اول بستگی به قاضی دارد سوال دوم اگر این مبلغ کفاف بدهی را دهد بله سوال سوم امکان تبدیل زندان به جزای نقدی بعید است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانییددادخواست مطالبه ثمن داشته باشید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله امکان کم شدن قرار وجود دارد و در خصوص قرار اگر الباقی آن کفاف دهد این نیز قابل انجام است و در خصوص مسئله سوم بستگی به نظر دادگاه محترم دارد