مشاوره حقوقی رایگان - اخذ بدهی

با عرض سلام و خسته نباشید

در سال 89 در جریان مزایده ملکی بدلیل بدهی مالک توسط دادگاه با پرداخت بدهی مالک رضایت طلبکار را بنفع مالک گرفتم و ایشان بنا بود بعوض مبلغ پرداختی 14000000میلیون تومان ایشان سرقفلی مغازه ای از ان ملک را که سی سال در اختیارم بود را به ملکیت تبدیل نماید بدوا در همان روز قراردادی بین اینجانب و مالک توسط وکیلش تنظیم شد و به اتفاق چندین نفر از همسایگان به محضری در همان نزدیکی رفتیم که متاسفانه چون روز پنجشنبه بود تعطیل شده بود مالک در حضور شهود اظهار داشت شنبه می آیم متاسفانه تا سال 90 زیر بار نمیرفت نه پول را میداد و نه قردادرو امضا میکرد
در همان سال شکایت ایشان را کردم او خود را دیوانه عنوان میکرد بعداز مدتی فوت کرد
تاکنون موفق به گرفتن پول از وراث وی نشده ام
بنظر حضرتعالی بایستی چه اقدام انجام دهم
ایا پول پرداختی به نرخ روز محاسبه میشود یا نه
شامل تاخیر در تادیه میشود

1-وجه پرداختی به اجرای احکام داده شده
2- معامله در حضور شهود انجام گرفته
انحصار وراث توسط ورثه اش گرفته شده

تشکر از راهنماییتان

پاسخ ها :

سيد كاظم  ميرجعفري ميراردكاني

سيد كاظم ميرجعفري ميراردكاني :

سلام صلاح نیست به دنبال وجه برید با شهود دادخواست الزام به تنظیم سند ملکیت مطرح کنید البته شهود باید باذکر جزییات زمان و مکان گواهی نمایند که شاهد معامله هستند

شکرالله فلاح ولوجائی

شکرالله فلاح ولوجائی :

محاسبه پول از زمان شکایت حساب میشه پول توسط وراث پرداخت گردد