مشاوره حقوقی رایگان - سرقفلی

پارسال یک ملک به صورت قولنامه خریدم که بدون هیچ مجوزی از شهرداری ده سال قبل ساخته شده. در قولنامه به صورت کاملا اتفاقی نوشته ایم که حق سرقفلی به بنده واگذار گردید در حالی که نه سند سرقفلی دارد و نه سند ششدانگ و نه سند تجاری ششدانگ. حال دارایی منطقه اعلام کرده ملک شامل سرقفلی بوده و به نام فروشنده میباشد.
1- آیا دارایی چنین ادعایی میتواند داشته باشد؟
2- با قولنامه میتوانم سرقفلی را به نام خودم در دارایی انتقال بدهم؟
3 چنانچه فروشنده حاضر به انتقال رسمی سرقفلی نشد با شکایت از ایشان و استناد به قولنامه میتوان ایشان را مقید به انتقال سرقفلی در دارایی به نام بنده نمود؟

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

1. بله دارایی میتواند چنین ادعایی بکند 2 بله با قولنامه میتونید سرقفلی انتقال بدید اما مالک باید امضا کنه 3. خیر نمیتونید ملزم کنید مگر در شرایطی خاص