مشاوره حقوقی رایگان - قرارداد عادی

با سلام
زمین کشاورزی که دارای چاه آب شراکتی است امسال شریک چاه منع گرفتن اب شد و بنده به عنوان رفع تصرف شکایت کردم و ایشان در دادگاه قرارداد عادی اوردن که مدعی بودن بنده چهار سال پیش سهم آبی خود را فروخته ام با اینکه بنده طی این چهار سال یا زمین در دست اجاره بوده ( اجاره نامه موجود است ) یا خودم کاشته ام . شهود شهادت دادن که بنده خودم اثر انگشت زده ام ولی از ثمن معامله بی خبر بودند و دو تن دیگر به صورت کتبی نوشتن که قرارداد را امسال پاییز امضا کرده اند قرارداد به کارشناسی ارجاع شد و نظر کارشناس هم این بود اثر انگشت بنده است این جانب فردی بیسواد هستم و تا الان پولی به عنوان فروش حق آبه دریافت نکرده ام یا اصلا به فکر فروش آب نبوده ام در ضمن با فروش آب به ارزش ملک خود را پایین می اوردم و به امر واقف هستم و هیچ وقت چنین کاری نمی کنم خواستم راهنمایی کنید از چه طرقی شکایت کنم با توجه به اینکه بی سواد هستم ایا امیدی هست که سهم اب خود را برگردانم .

پاسخ ها :

زهرا  تقی لو

زهرا تقی لو:

استان :

باسلام واحترام ظاهرااین دعوادرجریان رسیدگی است شما می توانید دعوای موردنظرتان رادراین شعبه مطرح کنید ویامنتظرصدور رای شعبه بمانید