مشاوره حقوقی رایگان - ضمانت بانک

با سلام بنده ضامن یک خانم در بانک شده بودم که اقساط را از سال 93 تا 99 پرداخت نکرده و بنده ماشینم را فروختم رفتم بانک مبلغ 60 میلیون تومان واریز کردم و وام تسویه شد . شکایت کردم که خانم درخواست اعسار داده و چیزی به نامش نداره آس و پاس. البته طرف حسابش شوهرش بوده با من و من اصلا خانم را نمیشناختم وام به اسم خانومش گرفت.. میخواستم بدونم الان چطور میشه ؟؟؟ شنیدم ابتدا دو سوم را باید به من پرداخت کنه صحت داره ؟؟؟؟ نظر شما در این خصوص چیه؟؟؟

پاسخ ها :

شیوا مقدسیان

شیوا مقدسیان :

سلام
دوست عزیز هرکسی که طبق قانون محکوم به پرداخت وجهی میگردد اگر معسر شناخته شود قرار اقساط صادر میشود لذا در دعوی اعسار با دفاعیاتی میبایست شهود را از اعتبار بیندازید