مشاوره حقوقی رایگان - ضمانت

سلام من 6ساا پیش به عنوان ضمانت چک دادم وام گیرنده و شوهرش ضامن دیگر شد. اینها از هم جدا شدن و با لجبازی هیچ کدام پرداخت مبلغ رو به عهده نمیگیرن کار به حکم جلب رسید. شوهرم صحبت کرد بانک گفت حکم جلبشون رو بگیرین بانک با کمک شوهرم حکم جلب هردو را گرفت و بازداشت شدن و سند گذاشتن اومدن و درخواست اعسار دادن الان سند ها تا کی گرو هست ؟ اینها الان دوباره اعسار بزنن و دوباره واریز نکنن من 6سال هست حسابم بیگناه مسدود شده و اینها دوباره درخواست اعسار بدن دوباره واریز نکنن دوباره همین مشکلات هست و تا چتدین سال این مشکلات رو داریم اگه میشه راهنماییم کنین من چکار کنم از این مشکل خلاص بشم خانم هستم و واقعا دیگه تحملش ندارم

پاسخ ها :

سحر دشتی

سرکار خانم سحر دشتی :

با سلام
مخاطب گرامی؛ در صورت صدور حکم مبنی بر پذیرش اعسار از پرداخت محکوم به و تقسیط دین از سوی دادگاه ، چنانچه مدیون اقساط مقرره را در موعد مشخص پرداخت ننماید باز هم به استناد ماده 3 قانون نحوه اجرای محکومیت های مالی امکان صدور حکم جلب مدیون و حبس وی وجود دارد. همچنین با توجه به اینکه در فرض سوال شما محکوم علیه خارج از مهلت، دعوای اعسار خود را اقامه نموده ، دادگاه با صدور قرار قبولی وثیقه تا روشن شدن وضعیت اعسار از حبس ایشان خودداری می نماید. اگر دعوای اعسار ایشان رد شود به وثیقه گذار ابلاغ می شود ظرف 20 روز نسبت به تسلیم ایشان اقدام نماید در صورت عدم تسلیم ظرف مهلت مذکور به دستور دادگاه محکوم به از محل وثیقه سپرده شده قابل وصول می باشد.