مشاوره حقوقی رایگان - حکم کیفری مربوط به دیه

باسلام من یه حکم دارم که مربوط به تصادفی بوده در سال 89 حتی تصادف هشت ماه بعد از تحویل موقت پروژه به کارفرما اتفاق افتاده به این صورت که کار در تاریخ88/5/10 تحویل موقت و در تاریخ 89/01/29 موتور سواری با مقداری شن در کنار خیابان برخورد کرده زمانی ما مسئولیتی نداشته ایم در آن زمان مدیر عامل پدر من در شرکت و حق امضا با ایشان بوده من هم عضو هیئت مدیره بوده ام زمان حکم دادگاه بدوی پدر من فوت کرده و من رییس هیئت مدیره و حق امضا داشتم دادگاه بدوی رای به محکومیت کیفری شرکت به نمایندگی من داده و دادگاه تجدید نظر حکم را تایید کرده اما اینبار مستقیما حکم به نام من است و از نام شرکت خبری نیست ایا حکم صحیح است. منی که حتی زمان تصادف که پدر من مدیر عامل شرکت و حق امضا داشته فقط عضو هیئت مدیره بودم و حالا بعد پنج سال که حکم تایید شده تجدیدنظر فقط اسم مرا به عنوان محکوم اورده همچنین تصادف بعد از تحویل موقت بوده که شرکت هیچ مسیولیتی در قبال پروژه نداشته و حفظ و نگهداری محل که شهرکی صنعتی بوده با کارفرما که همان بهره بردار است بوده خواهش میکنم مرا راهنمایی کنید مبلغ دیه که بریدن هم سنگین است

پاسخ ها :

سيدجواد قرشي

جناب آقای سيدجواد قرشي:

شما بايد در حين رسيدگي دفاعيات خود را مطرح ميكرديد و الان چون حكم قطعي ميباشد ميتوانيد اعسار از پرداخت يكجاي ديه بدهيد و يا با پيدا كردن يك مدرك جديد نسبت به راي صادره تقاضاي اعاده دادرسي نماييد تا پرونده از ابتدا رسيدگي شود

یک مشاور

تنها راه شما به دلیل قطعی شدن رای در مرحله تجدیدنظر اعاده دادرسی آن هم با ارائه دلایل جدید و پس از حکم قطعی است و دارای مهلت معین هم هست. اگر واقعا توان پرداخت مبلغ دیه را ندارید باید درخواست اعسار بدهید.