مشاوره حقوقی رایگان - نصب دوربین در مشاعات بدون رضایت دیگر ساکنین

با عرض سلام و ادب.
یکی از اعضای ساختمان یک سال قبل در مشاعات بالای ماشین خود در پارکینگ اقدام به نصب دوربین کرده بود البته چند تا دوربین نصب کرده بود که ورودی و خروجی همان طبقه پارکینگ خودش رو هم پوشش میداد و بعد از اعتراض من به مدیر ساختمان، گفت که مجوز برای ماشین خودش گرفته و من هم اجازه دادم. الان یک هفته هست که چند تای دیگر دوربین در مشاعات و طبقه دیگر پایین و ورود و خروجی های کل ساختمان دوربین جدید نصب کرده که هیچ مجوز قانونی هم نگرفته و دسترسی دوربین رو فقط خودش و مدیر ساختمان دارند. آیا میشه از نصب این دوربین ها در مشاعات که دسترسی رو دیگران ندارند شکایت کرد تا دوربین ها جمع بشه؟

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بله نصب دوربین در مشاعات مستلزم اخذ اذن و رضایت از همه ساکنین است