مشاوره حقوقی رایگان - نصب دوربین شخصی در مشاعات

با سلام. همسایه ای داریم که با وجود 8 دوربین در ساختمان یک دوربین شخصی هم مقابل خونه اش نصب کرده که کاملا به خونه ما مشرف می باشد. این مورد به دلیل سر و صدا های مشکوک، استراق سمع همسایه مورد نظر احساس آرامش و امنیت را از ما سلب کرده و حتی ممکن به غیر از او کس دیگر آن را نیز هک کنند. به مدیر ساختمان گفتیم با او صحبت کند ولی او گوش نمی کند اگر شکایت کنیم چقدر طول می کشد تا پاسخ بگیریم؟ در پایان چه می شود؟

پاسخ ها :

مخالفت با نصب دوربین در مشاعات آپارتمان نصب دوربین توسط همسایه نصب دوربین