مشاوره حقوقی رایگان - نصب دوربین مدار بسته در آپارتمان

با سلام. ما در یک مجتمع 96 واحدی ساکن هستیم و وقتی اکثریت مجتمع با نصب دوربین موافق باشند و تعداد محدودی در پرداخت هزینه دوربین همکاری نکنند، از چه راه قانونی میشه اقدام کرد؟ لازم به ذکر است این دوربین ها در ورودی درب پارکینگ به حیاط و محوطه باز مجتمع می باشد.

پاسخ ها :

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام
وفق قانون تملک اپارتمان ها، نظر اکثریت بر اقلیت تحمیل می شود
راه های زیادی دارد از جمله راهکار منعکس در ماده 10 مکرر قانون تملک آپارتمان ها