مشاوره حقوقی رایگان - پیشروی ساختمان

با سلام و خسته نباشید.
مدتی پیش صاحب ملک مجاور به ما مراجعه و ادعا کرد میخواد برای زمینش تمام تجاری بگیرد و برای همین رضایت همسایه لازم است.
متن رضایت نامه که به صورت دستی نوشته شده این چنین است.
اینجانبان دارین مرحوم .... صاحب ملک مجاور آقای.... بدینوسیله رضایت خود را با تمام تجاری بودن ملک ایشان طبق نقشه ای که ارائه مینماید اعلام می داریم.
ضمنا نقشه ای هم امضا نشده است. الان شهرداری اعلام میکنه شما رضایت صد در صد احداث و پیشروی رو دادین.
در حالی که هنوز پروانه هم صادر نشده ما اعتراض کتبی ارائه کردیم اما شهرداری قبول نمی کنه. آیا میتونیم شکایت کرده و جلوی صدور پروانه رو بگیریم؟
ضمنا ملک از سمت خیابان دو متر عقب کشی شده است. با تشکر.

پاسخ ها :

رضایت پیشروی ملک پیشروی ملک