مشاوره حقوقی رایگان - اثبات خیانت

همسرم من 5 سال با یکی از دوستام رابطه داشته و با هم دوست بودن، من از برج 5 امسال فهمیدم و آخرین تماس اون ها برج 5 بوده ، ولی رابطه جنسی اون ها سال گذشته برج 11 و امسال برج 2 بوده ، آیا میشه پزشک قانونی اثبات کنه این زن غير از شوهر خودش با، مرد دیگه ای رابطه داشته، تو یه برگه دست نویس نوشته که من مهریه مو بهت مییخشم آیا این برگه دست نویس قابل اثبات هست‌ ؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

خیر . با گذشت این زمان قابل اثبات نیست.
بخشش مهریه فقط باید در دفتر اسناد رسمی باشد یا در جلسه دادگاه اقرار کند که بخشیده است