مشاوره حقوقی رایگان - طلاق به دلیل زنای محصنه مرد

با سلام. شوهرم مدت دوسال هست با یک زن شوهردار رابطه دارند. حاضر به طلاق دادن من هم نیست. من پیگیر هستم که با لو دادن اونها به مراجع قضایی بتونم طلاق بگیرم. اگر در حال رابطه سکس دستگیر بشن آیا باز هم شوهرم میتونه من رو طلاق نده؟ بچه ها رو یا مهریه ام رو نده؟ یا برام دردسری درست کنه؟ یا اعلام عدم تمکین کنه؟ ممنون میشم از راهنماییتون

پاسخ ها :

میرحمیدرضا کیائی

جناب آقای میرحمیدرضا کیائی :

اگر همسر شما به اتهام زنا محکومیت قطعی حاصل نماید شما میتوانید تقاضای طلاق نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
اختلاف نظر وجود دارد اگر نسبت‌به‌رابطه نامشروع محکوم‌شوند اری امکان تقاضای طلاق وجود دارد البته رویه واحدی در این خصوص وجود. ندارد موضوع نیازمند بررسی تخصصی است.