مشاوره حقوقی رایگان - چگونگی پس گرفتن پول و خسارت در معامله

یک دکه با اسکلت آهنی کهنه که مجوز آن به نام فروشنده بود را سی و هفت میلیون خریدم و مبلغ هفت میلیون بابت مجوز دکه نگه داشتم که قرار بر انتقال مجوز دکه بود . اما فروشنده مجوز را تحویل نداد بنام من نزد شهرداری طبق قانون دکه ها محل دکه را مزایده گذاشت و شخص سوم برنده شد اکنون سی میلیون پول من که وام ازدواج بود دست فروشنده است در صورتی که طبق قانون حق فروش مجوز را نداشت پس از شکایت مطروحه بعد چهل روز قاضی محترم میگن مشورت کن و شکایت اشتباه طرح شده . تحت چه عنوان و چگونه پول و خسارت خود را بگیرم.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما می توانید دادخواست مطالبه وجه و هزینه دادرسی و خسارات اقامه نمایید یا. شکایت کیفری ......... نمایید اگر...
موفق باشید