مشاوره حقوقی رایگان - محکوم به قصاص

در صورتی که محکوم به قصاص فرار کند شما به عنوان قاضی چه تصمیمی اتخاذ میکنید؟

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

در صورت رضایت اشد مجازات 10 سال حبس جرم تجری داده میشود و در صورت قصاص هم که کاری نمیتوان کرد

ايمان  فيضيان

ايمان فيضيان :

استان :

باسلام.درچنین مواردی برابرماده.435قانون مجازات باید اتخاذ تصمیم شود.درصورت فوت یافرار بصورتی که امکان اجرای قصاص نباشد باید از اموال محکوم علیه به میزان دیه به اولیای دم اقدام.درصورت نداشتن مال.دیه از عاقله دریافت شود.اگر وجود نداشته یا مالی نداشته باشد دیه از بیت المال پرداخت میگردد.اگر بعد از پرداخت دیه.در صورتی که پرداخت دیه فقط بخاطر عدم دسترسی به محکوم علیه فراری باشد نه بخاطر اعلام گذشت اولیای الدم.وقاتل دستگیر شود با برگشت دیه.قصاص اجرا میگردد