مشاوره حقوقی رایگان - قرارداد غیر قانونی

بسم الله الرحمن الرحیم

با سلام و احترام

چنانچه شخصی با علم به غیر قانونی بودن قراردادی؛ قراردادی را در رابطه با شخص ثالث با شخص دیگری بدون اطلاع و کسب مجوز از شخص ثالث عقد و اجرا نماید از نظر حقوقی عنوان شکایت از شخص اول و دوم چه چیزهایی میتواند باشد؟

بسیار سپاسگزارم

پاسخ ها :

پدرام صادقیه

پدرام صادقیه :

سلام بستگی به نوع قرارداد دارد اگر قرارداد مربوط به انتقال ملک ثالث باشد هم طرح دعوای حقوقی و هم کیفری بابت انتقال مال غیر می توان طرح نمود
برای مشاوره بهتر موضوع قرارداد را بفرمایید