مشاوره حقوقی رایگان - وكالت تام

با سلام پدر بنده ٣ سالی است فوت كرده و ملكي به نام عمم باقي گذاشته ، عمه بنده صريحاً و واضح و به زبان گفته كـه اين ملك براي شما (من و برادرم) است و اين دست من امانت است و اين موضوع را همه ميدانيم و پدرم قبل فوت اينو گفته بودن ( اما برگه اي كه دال بر اين صحبت باشد نداريم )، اما حاضر نيستن اين ملك را به نام ما برگرداند ميخواستم بدونم اگه صدا عمه ام را كه اين موضوعي كه ملك براي ما هست واضح بيان كند ضبط كنم ميتواند در دادگاه مفيد واقع شود يا خير؟ اگر نه چه كار ميتوانيم انجام دهيم ؟
ممنون

پاسخ ها :

محبوبه پاک طینت سئیج

محبوبه پاک طینت سئیج :

اینکه صدای عمه تان رابدون اطلاع ایشان ضبط کنید کاردرستی نیست ولی میتوانید به شهادت شهودی که این موضوع رااز دهن پدرتان زمانی که درقید حیات بودندوهمچنین از دهن عمهتان شنیدن استناد کنید