مشاوره حقوقی رایگان - خرید خونه قولنامه ای

من 9 سال پیش خونه ‌ای قولنامه ای برای خانمم خریدم و تمام مبلغ رو تسویه کردم بعد از 1 سال خانمم قولنامه رو به نام من زد و تو قولنامه نوشته شد پول به صورت نقدی به فروشنده داده شد
در حالی که من به خانم هیچ پولی ندادم فقط چون اول خونه رو به نام ایشون خریدم ایشون هم گفت چون شما پول خونه رو دادی خونه به نام خودت باشه
در عین حال به علت وجود مشکلات تصمیم ما بعد از 9 سال به جداییه سوال من اینه که آیا خانم میتونه قولنامه من رو در دادگاه صوری اثبات کنه
اگر جواب مثبته من چه دفاعیه ای میتونم داشته باشم ؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بلی، شما میتوانید رسید پولی که 9 سال پیش دادی ارائه دهی