مشاوره حقوقی رایگان - عیدی و پاداش و سنوات مرخصی زایمان

من از 6 اسفند 98 تا 5 ابان 99 مرخصی زایمان داشتم و بعد برای برگشت به کار مراجعه کردم و کارفرما امتناع کرد و نامه عدم نیاز به کار داد. و در حال اقدام برای بیمه بیکاری هستم. با توجه به این شرایط پرداخت عیدی و پاداش و سنوات ایام مرخصی زایمان بعهده چه کسی است؟

پاسخ ها :

مريم  پارسايي

مريم پارسايي :

درود، به عهده ی بیمه ومتغاقبا از کار فرما اخذ میشه البته بایدددر درخواستتون بنویسید