مشاوره حقوقی رایگان - تخریب ویلاهای بالای 5 سال توسط جهاد امکانپذیر است ؟

سلام بنده یه ویلا تو کردان دارم واقع در یک شهرک با سند مشاع که داخلش 150 متر بنا دارم و سال ساختش برای 8 سال قبله آیا درسته که میگن ویلاهایی که از سال ساختشون 5 سال گذشته باشه بر اساس ماده 19 قانون مجازات اسلامی و مرور زمان ، کیفری این مجازات درجه 7 و 8 می‌باشد و قابلیت تعقیب ندارد ؟؟ یعنی در واقع جهاد حق تخریب ویلاهای بالای 5 سال ساخت را دارد یا نه ؟؟ ممنون و تشکر

پاسخ ها :

تخریب ویلا توسط جهاد کشاورزی جهاد کشاورزی