مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری از پدر مادر

با سلام
پدری داشتم مریض احوال که 2سال پیش فوت کرد و مادری مریض و بی سواد که 8 سال پیش فوت کرد. و برادری ناخلف که اکنون قولنامه داره که مربوط به اموال پدر و مادرم هستش که در آن نوشته شده که پدر مادرم اموالشونو به برادرم فروختند
و پولش به صورت نقد پرداخت شده ، در حالی که برادرم پولی نداشته چون 30 ساله بیکاره. ما 4برادر مطمئن هستیم که پدر و مادر مارو فریب داده چون مادرم سواد خواندن نداشت و پدرم هم سالها بود که افسردگی داشت و تحت نظر پزشک بود.
اکنون ما چگونه میتوانیم در دادگاه ثابت کنیم که برادرم پدر و مادرو فریب داده؟ لطفا راهنمای کنید. با تشکر

پاسخ ها :

سميرا  ديني

سميرا ديني :

با سلام ،اثبات موضوع کلاهبرداری آن بعد از فوت سخت و شاید غیر ممکن می‌باشد و به وکیل مراجعه کنید شاید مبایعه نامه اشکالاتی داشته باشد تا بتوانید پرونده حقوقی طرح کنید