مشاوره حقوقی رایگان - دریافت شناسنامه ایرانی

سلام، وقتتون بخیر. من اتباع کشور عراق هستم. مادر من ایرانی است و من متولد و بزرگ شده اهواز هستم. میخوام از طریق ماده واحده تابعیت شناسنامه بگیرم. مادرم سال 94 شناسنامه گرفته. گفتن باید ثابت کنم که ایرانی الاصل هست. چطور میتونم ثابت کنم؟
برگ اثبات نسب مادرم رو دارم ایشون با اثبات نسب از طریق برادرشون شناسنامه دار شدن. این اثبات نسب کافی هست یا باید اقدام دیگری کنم؟
با توجه به این که گفته شده: تعلق فرزند مشمول این قانون به مادر ایرانی به موجب گواهی معتبر بیمارستان ایرانی که فرزند در آن جا متولد شده احراز میشود، من برگه ولادتم رو ارائه دادم میخوام بدونم الان مشکل چی هست و چرا باید اثبات کنم مادرم ایرانی الاصل هست؟ اگر نبود که به او شناسنامه ایرانی نمیدادن درست هست؟ من این موضوع رو چطوری اثبات کنم همون اثبات نسب کافی هست یا خیر؟
تشکر از پاسخگوییتون

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
قبلا هم به شما توضیح دادم که دادخواست اثبات نسب مادر شما
به صورت اشتباه اقامه شده ( چون به طرفیت برادر شما داده است در حالی که باید ....) پس شما باید دوباره دادخواست اثبات نسب بدهید و....