مشاوره حقوقی رایگان - لواط

سلام. من یک دوست صمیمی دارم که مرد است و 16 سال سن دارد (نقش فاعل) او با یک مردی دیگر که سن او 13 سال است ( نقش مفعول ) که با رضایت مفعول لواط همراه با دخول انجام گرفته. حدود ( 6 بار ) در قانون مجازات اسلامی حکم فاعل چیست؟ لطفا زود جواب بدید.

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام .
درصورت اثبات ، اگر فاعل متاهل باشد و یا لواط به عنف انجام شده باشد اعدام ،درغیراینصورت صد ضربه شلاق
موفق باشید