مشاوره حقوقی رایگان - حکم لواط و تشخیص پزشکی قانونی

سلام، خسته نباشید. ما سه نفر هستیم که هرکدام سنمون، 14_16_17 است. ما فاعل بودیم و یه پسر 9 ساله مفعول بوده. ما هر کدام در مالی کردیم و دخول را انجام ندادیم. بعد از دو الی سه هفته، شکایت می‌کنند. پزشک قانونی بعد از معاینه، میگه جسم سختی فشار آورده به مقعد. ما به دادگاه که مراجعه کردیم، پرونده رو انتقال داد به دادگاه اطفال. خب الان سوال من اینه که پزشک قانونی تا چقدر وقت می‌تونه تشخیص بده که این عمل انجام شده؟
آیا میتونه از این طریق فاعل را تشخیص بدن که کی بوده؟
ما هنوز هیچ چیزی رو گردن نگرفتیم. آیا دستش جایی بند هست و میتونه ما رو محاکمه کنه؟
آیا امکان این رو داره که دادگاه پرونده رو ارجاع بده به آگاهی یا کلانتری که به زور کتک از ما اعتراف بگیرند؟
ممنون میشم راهنمایی کنید. دستتون درد نکنه.

پاسخ ها :

مدت زمان تشخیص رابطه مقعدی توسط پزشکی قانونی مدت زمان تشخیص رابطه مقعدی تجاوز جنسی به کودک مفعول در لواط فاعل در لواط حکم لواط لواط تجاوز جنسی جرایم افراد زیر 18 سال پزشکی قانونی