مشاوره حقوقی رایگان - توهین و تهدید

سلام. من حکم جلب سیار همسرم رو گرفتم. متهم به شروع به قتل، توهین و سرقت است. الان اگر ببینمش که میبینمش با وثیقه آزاد میشه بعد محاکمه بشه یا نه؟ آیا اتهاماتش سنگین هست؟ شروع به قتل و سایر و من برای ضبط اموالش باید چی کار کنم؟ قاضی بر اساس این سه مورد چه حکمی صادر میکند؟ همسرم متوجه شده از این امر مدام از طریق پیامک توهین و فحش میده و میگوید من هم میتونم به تو تهمت بزنم. وکیلم رو عوض میکنم و تو رو هم طلاق نمیدم و بلاتکلیفت میزارم و این جا ازدواج میکنم تو هم تو دادگاه برو و بیا تا موهات سفید بشه. نگران هستم. من زنی هستم پانزده سال در ازدواج قبلیم با آبرو زندگی کردم. حالا بخواد آبروی من رو ببره و تهمت دروغ بزنه. خدا میدونه و من هیچ کسی رو ندارم. من قبل ازدواج با همسرم ماشین معامله کردم و خریدم و مبلغی به صورت سه مرحله به ایشون دادم و این آقا در بنگاه امضا با اثر انگشت زده و تمام پولش رو گرفته ‌و شاهد در بنگاه یک نفر بود و امضا کرد. ‌‌حالا شکایت کرده من پولی به او ندادم و معامله صوری بوده و مدرکی نداره و دو تا دامادشون و همسایه بغلی و کناری رو به عنوان شاهد نوشته که این ها شاهد بودن در بنگاه که اصلا این آدم ها نبودن جز خودم و شاهد و بنگاه سه بار از او پرسید در این معامله قولنامه به پولت رسیدی یا نه و مبلغ رو گرفتی و این آقا در صحت عقل گفتن بله و من خودم در بنگاه مبلغ دو میلیون از کیفم درآوردم بابت تنظیم سند.

پاسخ ها :

ناهيد  بهمن پور

سرکار خانم ناهيد بهمن پور :

مهریه تان را به اجرا بگذارید دادخواست نفقه بدهید اگر حکم برای همسر تان در خصوص جرایمی که ادعا کردید صادر شود هر سه مجازات با هم جمع می شوند
در خصوص معامله هم اگر مدیر بنگاه راضی به شهادت باشد بعنوان شاهد دوم می توانید به شهادت وی استناد کنید