مشاوره حقوقی رایگان - سازش نامه

باعرض سلام.
بنده شاکی یک پرونده مالی هستم که پرونده در حال حاضر در اجرای احکام می باشد. بعلت وساطت هایی که انجام شد یک توافق نامه و سازش در اجرای احکام منعقد شد و به تایید قاضی اجرای احکام هم رسیده است که محکوم علیه علارغم بخشش مبلغ قابل توجهی از محکوم به و مهلت یکساله، به هیچکدام از تعهدات خود عمل ننموده و متاسفانه اجرای احکام هم همکاری لازم را در اجرای این توافق نامه ندارد و مرتبا و متوالی به شخص محکوم علیه مرخصی داده میشود، که اعطای همین تسهیلات باعث شده مبلغی پرداخت نکند. حال سوالم این است که:
1- آیا این توافق نامه قابل ابطال است؟ (ضمن اینکه محکوم علیه در همین توافقنامه حق هرگونه اعتراض را از خود سلب نموده است.)
2- چگونه اجرای احکام را میتوانم ملزم به اجرای این سازش و توافق کنم؟
باتشکر

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

بله
شما باید درخواست اجرای سازش نامه را به اجرا احکام بدهید و اجرا احکام مکلف به اجرا است
در صورت تمایل به مشاوره تماس بگیرید