مشاوره حقوقی رایگان - پیشروی ساختمان

با سلام
زمینی مسکونی بە مساحت 220 متر مربع سە بر خریداری نمودەام و قصد دارم صددرصد انرا بسازم. یکی از همسایەها متن شکایتی را تحویل شهرداری دادە . ایشان خود قانون 60 درصد را رعایت نکردە و حتی نیم متر هم تجاوز بە کوچە بن بست دارند و منزل ایشان پنج متر از زمین بندە عقب تر قرار دارد کە از یک بر زمین بندە، چهارو و نیم متر باقی ماندە. در این اوضاع و شرایط، پول زیادی بابت خرید صرف کردەام و با توجە بە عدم رضایت ایشان میتوانم چگونە ادامە دهم؟ اگر بخشی از زمین را بسازم و بخشی را بە مساحت 100 متر بفروشم آیا برای خریدار مشکلی پیش می آید؟

پاسخ ها :

حمید دانیالی

حمید دانیالی :

استان :

سلام حتی الامکان توافقی حل نمایید و الا مراجعه به دادگستری نمایید

داودافشاری بادجانی

جناب آقای داودافشاری بادجانی :

سلام. با توجه به شرایطی که ببان کردید، پاسخ به این سوال نیاز به بررسی اسناد و مدارک و نقشه های موجود دارد.