مشاوره حقوقی رایگان - عدم استماع دعوا

سلام. در دادگاه حقوقی من یک پرونده دارم که یک بار اعسار زدم و متاسفانه نتونستم حاضر بشم و در مدت 20 روز زمان تجدید نظر که زد دو روز مانده به اتمام این 20 روز و مجدد اعسار زدم. به دلیل ندونستن این که باید تمام بشه این زمان اعسار بزنم. در دادگاه قاضی گفت شما زود دادخواست دادید باید 2 روز دیگر صبر میکردید و به خاطر همین رای عدم استماع دعوا را صادر شد. آیا من با تجدید نظر میتونم کاری کنم یا این که تجدید نظر هم رای دادگاه رو تایید میکنه؟ آیا احتمالش هست که بگن اشکال نداره؟ یک توضیحی میدید.

پاسخ ها :

مینا احمدی

مینا احمدی :

با سلام
برای پاسخگویی بهتر باید مدارک و اوراق شما بررسی شود لطفا آرا را به واتس آپ من ارسال بفرمایید