مشاوره حقوقی رایگان - اثبات مالکیت

سلام من دادخواستی دادم به عنوان اثبات مالکیت طرف من زمین کشاورزی به من فروخته با قولنامه عادی شورا پدیدار هم تائید و مهر کرده‌اند شخصی که زمین را به طرف من فروخته ادعای مالکیت کرده و زمین را من که زعفران کاشتم برآورد تخریب کرده پدر اظهارات اولین نوشته زمین ارثی پدرم بوده به من رسیده دوست داشتم خرابه کنم دوباره توی اظهارات کارشناسی دادگاه نوشته زمین ارثی خواهرم بوده خانمم از خواهرم خریده قاضی حکم داده چون زمین پلاک ثبتی اراضی مشاع روستا را دارد طبق ماده 22 در تعارض است و منجر به شناخت دو مالک میشود که یکی به موجب سند رسمی و دیگری به موجب رای دادگاه لذت با استدلالات فوق عدم استماع دعوای خواهان را صادر کرده من الان نمیدانم مالک آقاست یا خواهرش اگر خواهرش باشد میتوانم شکایت کیفری از آقای تخریب کرده تنظیم کنم ممنون از راهنماییتون

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام . اگر دعوا نامبرده در حال حاضر رد شده است لذا فعلا مالکیتی ندارد به هرحال زمین در زمان تخریب در ید شما بوده است و شما می توانید مطالبه خسارت نمایید . اما لازم است از وکیل دادگستری در محل استفاده نمایید چراکه موضوع شما تخصصی است.