مشاوره حقوقی رایگان - جلب نیابتی

سلام متهم رو پیدا کردم اما کلانتری مامور نداره تا متهم رو دستگیر کنه الان سه روز پشت سرهم متهم رو پیدا میکنم ولی کلانتری مامور نداره متهم دوباره فهمید دنبالشم فرار کرد

پاسخ ها :

سیدابوالقاسم قاسمی پطرودی

جناب آقای سیدابوالقاسم قاسمی پطرودی :

سلام اگر جلب سیار گرفتیدهرکجا متهم راپیداکرده باارایه جلب سیار به مامورین انتظامی موظف به دستگیری هستند والا می توانید مراتب را به دادستان منطقه ویاقاضی مربوطه اعلام تا تصمیم مقتضی اتخاذ نمایند همچنین می توانید به بازرسی ویا حفاظت نیروی انتظامی منطقه مراجعه ودرخواست پیگیری قضیه نمایید.

محسن  اسدي

جناب آقای محسن اسدي :

سلام
با دادستان شهرتون در میون بذارید