مشاوره حقوقی رایگان - مزایده

با عرض سلام و ادب و احترام
مالی را توقیف نمودم که چند روز پیش مزایده برگزار شد که شرکت کننده ای نداشت و محکوم له که اینجانب باشم گفتم من مال را خودم برمیدارم ولی محکوم علیه مال را طی چند مرحله که من قیمت میدادم و همچنین ایشان در خاتمه ایشان مال را به قیمتی بیشتر از قیمت پایه که توسط کارشناس ارزیابی شده بود برداشت (مبلغ 195 میلیون تومان بیشتر از قیمت پایه) در واقع از انتقال مال جلوگیری کردند سوالم این است که این مازاد مبلغ پیشنهادی را باید به من پرداخت نماید؟ چون طی مراجعه به اجرای احکام دادگاه فرمودند متعلق به شما نیست و من واقعا متوجه این قضیه نمی باشم پس چرا با هم به رقابت پرداختیم تازه مطالعه کردم که محکوم علیه نمی تواند در مزایده شرکت کند فقط می تواند صرفا با مبلغ پیشنهادی که می پردازد از انتقال مال جلوگیری نماید. اگر لطف بفرمایید پاسخ دهید ممنون می شوم.

پاسخ ها :

حسین آریامتین

حسین آریامتین :

استان :

شما مستحق دریافت همون مبلغ به اضافه خسارت تاخیر هستید و مبلغی بیش از آن به شما تعلق نمیگیرد

نارنجی ثانی    سعید

نارنجی ثانی سعید :

باسلام . به میزان دین از مبالغ حاصل از فروش به شما پرداختی صورت می پذیرد

جبار کابلی

جبار کابلی :

شما به میزان مبلغ محکوم به و خسارت تاخیر که در اجرا آمده مستحق مبلغ خواهید بود و بیشتر از اون برای شما نیست