مشاوره حقوقی رایگان - چگونه میتوانم تابعیت ایران را بگیرم؟

سلام و درود. وقتتون بخیر من 23 سالمه و از پدر و مادر افغان در ایران متولد شدم دارای کارت امایش بودم که همسرم مرا قاچاق به ترکیه برد و جدا شدیم و کارت شناسایی آمایشم باطل شد و دوباره به ایران برگشتم با پاسپورت اما الان پاسپورتمم چون سیاحتی بود بی اعتبار شده و مدت ویزاش تموم شده هیچ راهی ندارم برای اینکه بتونم ایران بمونم و هویتی ندارم بهم گفتن تنها راه موندنم و اقامت گرفتنم ازدواج با فرد ایرانیه الان تحت پوشش یه اقای سن بالا هستم و برای اینکه محرم بشویم باید عقد کنیم خواستم بپرسم که ممکنه اگر من با این اقا ازدواج کنم تابعیت ایران را بدست بیارم؟؟؟ ناگفته نماند که این اقا دارای همسر و فرزند می باشد. و اگر پاسخ بله هست ممنون میشم راهنماییم کنید که چطور میتونم هویتمو بدست بیارم.

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

در قانون ایران زن تابع شوهر میباشد و اگر با این شخص ازدواج کنید تا زمانیکه در زوجیت شخص ایرانی باشید تبعه ایران به شمار میروید.
موفق باشید.