مشاوره حقوقی رایگان - تصادف موتور سوار با خودرو

با سلام و خسته نباشید برادر اینجانب در جاده چالوس با موتور شخصی خود به سمت تهران در حال حرکت بوده که متاسفانه با باز شدن درب خودروی پرایدی در جاده در محور مرزن آباد دچار سانحه شده و راننده بعد از تصادف برادر من را به اولین پاسگاه نیروی انتظامی رسانده که مربوط به حوزه استحفاظیه ی استان البرز میشده رسانده و بعد متواری میشود برادر این جانب موفق به برداشتن شماره پلاک این خودرو شده و به داخل کلانتری رفته و طرح شکایت نموده و از طریق دادسرای استان البرز موفق به دریافت دستور قضایی شد ولی بدلیل اینکه تصادف در استان مازندران بوده ماموران دستور قضایی را خارج از حوزه استحفاظیه ی خود دانسته و گفته شده مربوط به استان مازندران است و باید از شهر مرزن آباد برای پیگیری شکایت اقدام کند حالا بنده میخواهم بدانم ایا قانونی هست که ما و ضارب که هر دو در تهران سکونت داریم از طریق مراجع قضایی در استان تهران پیگیری کنیم و در صورت امکان باید چه نوع درخواستی برای انتقال پرونده به استان تهران و شهر تهران داد در ضمن همانطور که گفتم صاحب خودرو در تهران است چون از طریق کلانتری استعلام شده خیلی ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

یک وکیل

به موجب ماده 419 قانون آیین دادرسی کیفری اگر متهم یا متهمین در حوزه قضایی دیگری ساکن باشند می توان درخواست احاله کرد که باید به تایید دیوان عالی کشور برسد.

علی شفیعی

جناب آقای علی شفیعی:

با سلام عملا رسیدگی به جرم در صلاحیت دادگاه محل وقوع جرم هست ولی با توجه به ماده 419 ایین دادرسی کیفری میشود در خواست نمود ولی باید به تایید دیوان برسد