مشاوره حقوقی رایگان - با سلام در سال 97 ماشینم به جدول برخورد کرد و از قسمت آسیب دید. خیانت نمایندگی

با سلام در سال 97 خودرو من بر اثر برخورد با جدول از قسمت جلو دچار سانحه شد نمایندگی بعد از 4ماه گیربکسی را به من تحویل دادن به همراه فاکتور به مبلغ 34500000 که به بیمه تحویل دادم مبلغ 30 میلیون تومان در فاکتور قید شده بود بابت خرید گیربکس . علیرغم تاکید نمایندگی مبنی بر تعویض گیربکس بعد از حدود سه ماه گیربکس مشکل پیدا کرد بردم نمایندگی دستگاه زد و کارهای متفرقه و مبلغ 350000 تومان بابت کار مکانیکی پول گرفت بعد از این چندین مرتبه دیگه دچار مشکل شد و هربار نمایندگی راه مینداخت بورموقت تا اینکه در تیرماه 98 نمایندگی های مشهد گفتند گیربکس ماشین شما عوض نشده بلکه یک قطعه عوض شده و این خود بخود ماشین شما را از گارانتی خارج کرده به نمایندگی مذکور زنگ زدم قبول ندارن حالا ماشینم گیربکسش مشکل پیدا کرده میگن 50 میلیون باید واریز کنی درصورتیکه تا پایان نیمه اول سال 1401گارانتی داشته و ضمنا در سابقه ماشینم تعویض گیربکس قید نشده. آیا شاکی بشم به حق و حقوق خودم میرسم

پاسخ ها :

سيد كاظم  ميرجعفري ميراردكاني

سيد كاظم ميرجعفري ميراردكاني :

سلام شما دو راه کار دارید اول شکایت کیفری تقلب و کلاهبرداری علیه نمایندگی دوم طرح دعوی علیه نمایندگی به خواسته الزام به تحویل گیربکس نو البته هر دو شکایت کارشناس باید تایید کنه نمایندگی گیربکس تعویض ننموده