مشاوره حقوقی رایگان - آیا اقرار مقدم بر هر سند و شاهدی هست یا خیر؟

باسلام
برادرم ادعا کرده بود که در سال 85 طی دو فقره مبایعه نامه چهار قطعه زمین زراعی به نام خود و یک قطعه زمین نیز به نام پسرش که در زمان معامله 8 ساله بوده است اما در مبایعه نامه به ولی قهری بودن اشاره ای نکرده بود خریداری کرده است و بنده و سایر وراث نیز از برادر و برادرزاده ام شکایت کردیم

در جلسات دادرسی مدیر بنگاه و شاهد(کاتب) مبایعه نامه ها نیز شهادت دادند که از معامله مذکور اطلاع ندارند.در جلسه دادزسی برادرم ادعا کرده بود پدرم در حضور پسر عمویم مبایعه نامه ها را اثر انگشت زده است که در هیچ جلسات دادرسی پسر عمویم حاضر به شهادت نشد.
اما در معاینه محلی برادرم یک شاهد معرفی کرد که در زمان انجام معامله در بنگاه حضور داشتند

* نکته خیلی مهمتر اینکه برادرم در یک پرونده کیفری که در همان دادگاه بدوی داشته، اقرار کرده که هیچ گونه ملک و املاکی به نام خودش ندارد و همگی زمین های زراعی متعلق به وراث است و همراه با اقرار یک استهادیه محلی جهت تصدیق اقرارش ارائه نموده بود که پسرعمویم هم ذیل استشهادیه را امضا کرده بود

اما قاضی در رای بدوی باتوجه به اقرار برادرم و سایر مدارک و شهادت مدیربنگاه و شاهد مبایعه نامه
و همچنین رد شهادت شاهد برادرم در معاینه محلی بعلت تناقض در گفته هایش حکم بر بطلان مبایعه نامه ها داد.
برادرزاده ام بعلت حضور نداشتن در جلسات دادرسی واخواهی انجام داد و بعد از تشکیل جلسه برای رسیدگی به واخواهی چون مدارک و مطالب جدیدی در واخواهی ارائه نشده بود واخواهی رد و رای بدوی تایید شد
نکته مهم این است که برادرم در لایحه تجدید نظر خود و واخواهی و تجدید نظر پسرش دو شاهد جدید معرفی کرده که برادر و پدر همان شاهد معرفی شده در معاینه محلی هستند.شاهد معاینه محلی و همچنین برادر و پدر شاهد و خود شاهد هر سه دارای سابقه کیفری نیز میباشند

از وکلای محترم میخواستم بنده را راهنمایی نمایند که
1-آیا اقرار مقدم بر هر سند و شاهدی هست یا خیر؟
2- شاهد معاینه محلی و همچنین برادر و پدرش با توجه به اینکه هر سه آنها با هم خویشاوند درجه یک هستند نه با برادرم ، آیا برادر و پدر شاهد معاینه محلی میتوانند در دادگاه تجدیدنظر اگر قاضی صلاح دانست شهادت دهند؟
3-شاهد معاینه محلی و همچنین برادر و پدرش که هر سه سابقه کیفری دارند آیا شهادت آنها برای دادگاه تجدید نظر قابل قبول هست یا خیر؟
باتشکر

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

با توجه به اقرار رای تایید میشود و شهود جدید نباید در تجدید نظر پذیرفته شود اگر شد جرح شاهد کنید و بگویید صلاحیت شهادت ندارندو هم چنین از آنه تحت شهادت دروغ جداگانه شکایت کنید