مشاوره حقوقی رایگان - صیغه موقت

با سلام و عرض خسته نباشید خدمت شما و همکاران گرامیتون.
من یک پدر 73 ساله با دو زن دارم. من فرزند زن دوم هستم. باید بگم که هر دو زن در کنار هم با خوشی زندگی میکنن. ما در جمع 6 خواهر و برادر هستیم که با در نظر گرفتن پدر و مادر ها میشیم 9 نفر .پدر من بازنشسته است ولی در یکی از شعب تامین اجتماعی مشغول به کار هست. بقیه بازنشسته ها هم برای گرفتن وام و مسافرت رفتن و از این قبیل کارها پیش پدرم میرن. پدر من مردی هیز هست به همه ی زن های اطراف خودش چشم دارد. من حدود سه الی چهار ماه پیش متوجه شدم که در واتساپ با همکارانش رابطه داره. ولی من اهمیت ندادم و به کسی چیزی نگفتم. اما بعد از یک مدت با چک کردن پیام های پدرم متوجه رابطه نزدیکش با یکی از همکار های خانومش شدم. بعد از این که تلفن های ضبط شده رو گوش دادم فهمیدم که پدرم اون زن رو صیغه کرده و با هم رابطه جنسی هم داشتن. ولی این رابطه پایان نداشت و تا همین الان هم که من دارم این رو مینویسم با هم رابطه دارن ولی نمیدونم که صیغه است یا عقد موقت ولی داخل شناسنامه پدرم چیزی پیدا نکردم و احتمال میدم صیغه رو تمدید کرده باشن. رابطه اون ها با هم صمیمی هست و این که تمومی نداره. حتی من برای پیشگیری خانومه رو بلاکش کردم ولی بعد از یک مدت فهمیدم که پدرم اون رو از بلاکی درآورده. اون ها با هم رابطه دارن با وجود این که پدر من خودش دو تا زن و بچه داره ولی ول کن رابطه با اون هرزه نیست و اون خانوم خودش هم پسر داره که البته ازدواج کرده ولی هر وقت موقعیت گیرش میاد با پدرم رابطه برقرار میکنه. من از این میترسم که زن این رابطه رو دائمی کنه و تمومی نداشته باشه . حالا من موندم چی کار کنم اگر به خانواده ام بگم امکان داره از هم بپاشه ولی اگر نگم امکان داره این رابطه لعنتی دائمی بشه و اوضاع بدتر بشه و پدرم اگر بگم با من بد بشه
لطفا بگید من باید چی کار کنم؟ هرکار میکنم وجدانم از روی خجالت که چطوری بگم نمیزاره با کسی این موضوع رو در میون بزارم.
یک بار اومدم به خواهرم بگم ولی روم نشد. در ضمن من کوچکترین فرزند خانواده هستم. الان بین دو راهی موندم لطفا بگید من چی کار کنم.
من پدرم رو خیلی دوست دارم و الان از روی مجبوری این پیام رو این جا گزاشتم تا ببینم باید چی کار کنم؟ لطفا راه مناسبی رو به من پیشنهاد بدید.

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

اول تجسس در حریم خصوصی اشخاص هم جرم است هم گناه و هم غیر اخلاقی ثانیا زندگی پدر شما به خودش مربوط است و ربطی به شما ندارد ثالثا هر مرد طبق قانون و حکم اسلام و تشیع میتواند چهار زن دایم و بی محدویت زن بصورت عقد موقت متعه یا همان صیغه موقت داشته باشد رابعا تعدد زوجات با عقد دایم و همچنین داشتن زن صیغه ایی و یا حتی تعدد ان کاملا شرعی و حلال و قانونی است خامسا شما در مقام پسر و نان خور پدر بهتر است از تعیین تکلیف برای پدر خود امتناع نمایید سادسا گفتن موضوع به اهالی منزل و غیرو مشگلی را حل نمی کند بلکه اضافه میکند سابعا تا کسی نیاز به چیزی نداشته باشد به اون طرف کشیده نمیشود و هر گونه کششی مستلزم نیازی است بهتر انست که به کار خودتان مشغول شوید و از تجسس در امور و گوشی پدر خود
خودداری کنید