مشاوره حقوقی رایگان - رعایت قوانین کپی رایت فیلم ها و سریال ها

سلام وقت بخیر
یک سوال درباره مبحث رعایت قوانین کپی رایت فیلم و سریال داشتم.
آیا همچین قانونی داریم که مثلا اگر یک کارگردانی یک فیلم یا سریالی که ساخته ، اون فیلم و سریالش منقضی بشه. منظورم از منقضی شدن یعنی اینکه اون کارگردان مثلا در سال 1390 یک فیلم یا سریالی تولید مینکه و مثلا تا 5 سال درامد حاصل از اون فیلم متعلق به اون کارگردانه و بعد از 5 سال اون سریال یا فیلم عمومی میشه و سایر مردم میتونن از طریق اون فیلم ها بعد از منقضی شدن نفع اقتصادی ببرن. آیا همچین چیزی داریم؟
ممنون میشم راهنمایی کنید . و لطفا نظر قانونی رو ارائه بفرمایید ،نه نظر شخصی.

پیشاپیش کمال تشکر رو دارم

پاسخ ها :

مهدی گلریز

جناب آقای مهدی گلریز:

با سلام مخاطب گرامی
مدت حمایت قانونی و حفظ حقوق مادی از یک اثر ( فیلم ) 30 سال می باشد.