مشاوره حقوقی رایگان - بیمه

سلام در مدرسه بعنوان نیرو آزاد و تمام وقت کار میکنم. تازگی متوجه شدم حق بیمه یکسال و نیم من رو ماهی 22 روز رد کرده و سازمان دانش اموزی تقصیر و گردن مدیر می اندازه و برعکس. من چه باید بکنم که حقم ضایع شده. پنجشنبه و جمعه مدرسه تعطیل می باشد. مدرسه ... هستم.

پاسخ ها :

یک وکیل

با سلام،شما می بایست به اداره کار محل کارتان مراجعه کنید و دادخواست علیه مدرسه بدهید.

علی شفیعی

جناب آقای علی شفیعی:

باسلام شما باید به اداره کار محل مراجعه وطرح شکایت علیه اداره کار نمایید ویا به بازرسی وحراست اموزش وپرورش رفته وتقاضای رسیدگی نمایید