مشاوره حقوقی رایگان - مسکن مهر

با سلام
ما حدود 11 سال پیش یک پروژه مسکن مهر خریداری کردیم و پول آنرا در سامانه مسکن مهر 30 میلیون تومان واریز کردیم، با توجه به اینکه قرارداد پیش فروش بین ما و پیمانکار و همچنین مسکن راه و شهرسازی موجود است و طرفین هم امضا کرده اند و در قرارداد قیمت خونه و ادرس واحد و همه چی ذکر شده و همچنین قید شده که این قرارداد غیرقابل تغییر است اما پیمانکار باتوجه به اینکه خانه حاضر است تحویل نمیدهد و هر چند وقت یه بار مبلغی مازاد درخواست دارد، الانم 37 میلیون تومان پول مازاد میخوان و تهدید به واگذاری خانه به غیر میکنن، مسکن راه و شهرسازی هم که در قرارداد ذکر شده حکم داور بین خریدار و فروشنده را دارد پاسخگو نیست و میگوید پول را بدهید، با توجه به اینکه در قرارداد ذکر شده که طرفین حق شکایت به مراجع قضایی را ندارند و مسکن شهرسازی حکم قاضی را دارد حالا باید چه کار کنیم؟؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شرط ذکر شده در قرارداد مبنی بر اسقاط حق شکایت و رسیدگی قضایی توسط اداره مسکن و شهر سازی ، شرط خلاف قانون است و شرط باطل است اما قرارداد صحیح است . و شما حق شکایت از طریق مراجع قانونی را دارید