مشاوره حقوقی رایگان - تکلیف دختر دوقلو 9 ساله

سلام بنده(ساکن تهران) و همسرم (ساکن تنکابن)از 13 سال زندگی مشترک و دارای 2 دختر 9 ساله هستیم .بنده دارای خانه مسکونی مستقل و اتومبیل بوده و شاغل هستم .همسرم از 1 سال پیش بدون دلیل بهانه های عجیب میگرفت و بدون اطلاع و اجازه 1 ماه است به همراه 2دختر 9ساله ام و کلیه البسه و پوشاک و مقداری از جهیزیه خود به شهرستان (منزل پدری) رفته و خط موبایل خود و دخترم را خاموش کرده و هرگونه ارتباط را قطع کرده ضمنا دادخواست مهریه 814سکه را هم داده است .3 بار توسط یکی از دخترانم پیام صوتی مبنی بر تو پدر من نیستی و دیگر تو را دوست ندارم و دیگر نمیخواهم تو را ببینم برایم فرستاده است. آیا یک زن به همین سادگی میتواند همه حق پدر و فرزند را نابود کرده زندگی خانوادگی را تباه کرده در حالی که به دلیل مشکلات جسمی ایشان با مراجعه و صرف مبلغ گزاف به مراکز درمان ناباروری صاحب فرزند شدیم. لطفا راهنمایی فرمایید دیگر تاب و توانی برایم باقی نمانده از این همه وقاحت و قدرنشناسی همسر .

پاسخ ها :

رقیه شکری

سرکار خانم رقیه شکری:

با سلام اگر زوج هستین اظهارنامه ای جهت ترک منزل و بازگشت به زندگی مشترک و ادای وظایف زناشویی تنظیم و به ادرس وی ارسال و همزمان نیز دادخواست عدم تمکین تنظیم و اظهارنامه را نیز ضمیمه پرونده نمایید.اگر باز نگشت نفقه ساقط و ازدواج مجدد مطرح میگردد .در خصوص مهریه و حضانت نیز میتوانید توافق نمایید.موفق باشید.

رسول زارع

جناب آقای رسول زارع:

در ارتباط با ترک منزل صورت گرفته، دادخواست الزام به تمکین و در مورد حضانت فرزندانتون نیز دادخواست حضانت در دادگاه خانواده محل اقامت همسرتون مطرح کنید