مشاوره حقوقی رایگان - سن حضانت

سلام. معیار سن حضانت تا 7سال به قمری است یا به شمسی

پاسخ ها :

سن حضانت حضانت

سوالات مرتبط

سن حضانت فرزند
با سلام برای گرفتن فرزند پسر از زوجه 7 سال تمام قمری ملاک است یا 7 سال تمام شمسی؟ ممنون از شما...
ملاک سن حضانت
با سلام و احترام. بنده یک پسر 6 سال و نیم دارم که هم اکنون تحت حضانت مادرش قرار دارد و جدا از هم زندگی میکنیم چه زمان میتوانم برای حضانت او اقدام کنم ؟ سن حضانت فرزند پسر برای پدر هفت سال شمسی است یا...
سن حضانت
با سلام و احترام . بنده یک پسر 6 سال و نیم دارم که هم اکنون تحت حضانت مادرش قرار دارد و جدا ازهم زندگی میکنیم . چه زمان میتوانم برای حضانت او اقدام کنم ؟ سن حضانت فرزند پسر برای پدر هفت سال شمسی است ی...
حضانت دختر 9 ساله
با توجه به اینکه از ابتدای زندگی مشترک ساکن تهران بوده و 2 دختر 9 ساله ام پیش دبستان و پایه اول تا سوم دبستان را در تهران تحصیل کرده اند آیا به صرف اینکه به دختر 9 ساله که همچنان کودک میباشد جملاتی ما...
شرايط خارج شدن از حضانت مادر
سلام بنده ٢٦سالمه ميخوام تنها زندگي كنم دختر هستم مجرد ازدواج نكردم و مادرم مرا آزار ميده ميخوام بدونم راه قانوني هست بتونم براي هميشه ازش جدا شم و مستقل زندگي كنم و ايشون نتونن هيچ جوره دخالت كنن و پ...