مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

با سلام بنده آپارتمان 40متری در جنوب تهران دارم که به نام پسر دوساله ام کردم میخواستم بدونم ایا همسرم میتواند بابت مهریه مصادره کند در ضمن بنده یک کارگر موتوری هستم و هیچ اموالی ندارم و این آپارتمان را هم قبل از ازدواج خریداری کرده بودم ممنون میشم راهنماییم کنید

پاسخ ها :

خسرو شاهین

جناب آقای خسرو شاهین :

سلام خیر با توجه به اینکه بنام فرزندتان هست امکان توقیف از جانب همسرتان وجود ندارد

علی غزاله

جناب آقای علی غزاله :

اگه قبل از مطالبه مهریه انجام داده اید خیر...