مشاوره حقوقی رایگان - بیرون کردن فرزند دختر

باسلام
من دختری 27 ساله هستم که 3 ساله پدرم من رو از خونه بیرون کردن قبلا شاغل بودم ولی الان یکساله که شاغل نیستم پدرم وکیلن و شرایط مالی فوق العاده خوبی دارن ولی برای من یه زیرزمین 30 متری اجاره کردن و هیچ پول دیگه ای هم به من نمیدن میخاستم بدونم من میتونم ازشون شکایت کنم و شرایط نفقه باتوجه به وضع مالی ایشون چطور هست؟

پاسخ ها :

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام
در گام اول، با پدر خویش مذاکره و مدارا نمایید
اگر موضوع از طریق کفتمان حل نشد، بابت نفقه خویش اقدام نمایید.

در تعیین نفقه هم نوع نیازهای واجب النفقه و هم وضعیت مالی منفق لحاظ می گردد.
قابل انجام است
در صورت تمایل، تماس بگیرید