مشاوره حقوقی رایگان - پاس نکردن چک ثمن معامله

سلام. اینجانب یک ماه پیش اقدام به خرید یک باب مغازه کردم. بعد از معامله فهمیدم کل ساختمان دارای مشکل دادگستری است و ساختمان بدهی زیاد دارد و فروشنده قادر به تسویه شهرداری نیست.
اینجانب به ازای معامله چک دادام. میتوانم چک را پاس نکنم؟

پاسخ ها :

دکتررسول    احمدي فر

جناب آقای دکتررسول    احمدي فر :

سلام
تا موقعی که ادعای شما ثابت نشده نمی توانید. شما باید طرح دعوی کنید.

ایرج بهشتی نژاد

ایرج بهشتی نژاد :

سلام می توانید اعلام فسخ با ارسال اظهار نامه سپس دادخواست اعلام فسخ به دادگاه به جهت غبن فاحش در معامله داشتن بدهکاری زیاد به شهرداری بدهید چک را به بانک اعلام کنید که یک هفته مهلت بدهند سپس دستور موقت از دادگاه جهت عدم پرداخت مبلغ چک درخواست کنید