مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری با ترفند برنده شدن در قرعه کشی

سلام. یک شب ساعت 9 با بنده تماس گرفتن که شما در قرعه کشی رادیو صدا و سیما جزء مشترکین خوب سیم کارت ... بودید و برنده 8 میلیون کمک هزینه زیارتی شدید. خلاصه با ترفندی کشوندنم پای دستگاه عابر بانک و با زدن چند تا کد حساب من رو به مبلغ 21 میلیون خالی کردن. بعد شکایت من مشخص شد پول به حساب افرادی واریز شده که در سایت درج آگهی سکه برای فروش گذاشتن و بعد گذشت چند روز یکی از این افراد به دادسرا احضار شد که 11 میلیون پول به حساب این شخص واریز شده و خیلی راحت خودش رو تبرئه کرد و گفت پول واریز کردن من هم سکه رو با پیک اینترنتی فرستادم. حالا برای من سوال شد چه آدم عاقلی بدون این که خریدار بیاد جنس رو چک کنه و با خیال راحت تر و بدون اما و اگر جنسش بفروشه میاد یک جنس 11 میلیونی رو میده به پیک اینترنتی ببره در صوتی که خرید و فروش طلا در سایت ها مجاز می باشد. آیا من میتونم از این شخص درخواست مطالبه کنم؟

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام، بله می توانید وجه خود زا از فروشنده مطالبه کنید