مشاوره حقوقی رایگان - سوء پیشینه اعضای خانواده برای استخدام قضاوت

با سلام و عرض ادب. ان‌ شاء الله سلامت باشید. در صورت وجود سابقه اقوام درجه سوم مثل ( دایی ) در کلانتری، آیا در آزمون تصدی امر قضا ( قضاوت ) تاثیر خواهد گذاشت؟ «فی امان الله »

پاسخ ها :

سوء پیشینه اعضای خانواده برای استخدام قضاوت سوء پیشینه برای استخدام قضاوت استخدام قضاوت سوء پیشینه اعضای خانواده سوء پیشینه استخدام