مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت محکوم به

سلام بنده پس از 19 ماه دوندگی موفق به محکوم کردن شخصی به پرداخت دیه بابت ضرب و جرح شدم و دادگاه تجدید نظر هم درخواست اعسار از پرداخت محکوم به را بدلیل داشتن خودروی شخصی و معسر نبودنش رد کرد، درخواست توقیف و فروش خودرو به اجرای احکام کیفری دادم و توقیف سیستمی ثبت شد ولی محکوم علیه خود و مالش را مخفی کرده و پس از مهلت داده شده حاضر به پرداخت محکوم به نشد، دوباره از رئیس اجرای احکام تقاضای صدور دستور جلب سیار کردم که مخالفت نمود و گفت نیازی به جلب نیست و از طریق ضامن اقدام خواهند کرد ولی در قرار کفالت مادر متهم بواسطه فیش حقوقش ضامن شده که در صورت عدم حضور محکوم علیه دیه از حقوق ایشان کسر خواهد شد و این خیلی بدتر از تقسیط دیه است که بنده قبول نکردم و خواهان پرداخت یکجای محکوم به بودم!!!
از پیش کمال تشکر را از وکلای محترم جهت راهنمایی و ارایه راهکار جدید را دارم.

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

قرار کفالت برای حاضر کردن محکوم‌به است و ربطی به پرداخت دیه ندارد عجیب است که چنین چیزی به شما گفته اند دیه یا باید یکجا داده شود یا محکوم علیه دادخواست تقسیط بدهد