مشاوره حقوقی رایگان - سرپرست شدن

سلام من یه خانوم 25 ساله هستم که مادرم سرپرستم بوده و یارانم پنج سال قطع کردن میبینم که مادرم دیگه در شرایطی نیست واسه چیزی ثبت نام کنه یا کاری کنه چندسال مدارکاش گم شده نرفته دنبالشون حالا میخوام خودم سرپرست شم چیکار باید کنم

پاسخ ها :

علی غزاله

جناب آقای علی غزاله :

سوالتون واضح نیست ولی برای اینکار باید مادرتون دادخواست مطالبه ی نفقه علیه شما مطرح کنه وشما درصورت پذیرش محکوم به پرداخت نفقه در حق مادرتون خواهید شد و سرپرست ایشون محسوب میشوید...