مشاوره حقوقی رایگان - عدم ارسال ابلاغیه الکترونیکی قضایی

باسلام الان 8 ماه است که هیچگونه ابلاغیه جدیدی برای من ارسال نشده این در صورتی است که برای وکیلم ارسال شده میخواستم راهنمایی کنید که علت چیست؟ البته من طی این هشت ماه به سایت سر نزدم و ابلاغیه ها را چک نکردم که ببینم برایم ارسال شده است یا خیر ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

عدم ارسال ابلاغیه الکترونیکی ارسال ابلاغیه برای وکیل ابلاغیه الکترونیکی ابلاغیه